Известие

Collapse
No announcement yet.

146 Боксер не пали - само се чува как върти стартера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 146 Боксер не пали - само се чува как върти стартера

146 Боксер не пали - само се чува как върти стартера, но въобще не зацепва да завърти и двигателя. Предната вечер се прибрах - никакви грижи, на другия ден - при завъртане на ключа таблото светва и само се чува едно леко виене (от въртене според мен) някъде откъм стартера, но може би не изплюва бендикса към двигателя или нещо подобно?

Някои ако се е сблъсквал подобно нещо, моля за инфо или сервиз в София (района на Овча купел)... Предполагам, че на бутане би трябвало да запали и да я докарам до най-близкия сервиз (Сещам се за едни на Красно село, но нещо там май нямам много приятни спомени)...

Alfa 146 1.6 Boxer 8V 103 HP 1996

БЕНДИКС и се вика на тази болест.Не изхвърля напред към маховика и стартера си върти ли върти.Търси гаражче или сервиз където сменят -правят стартери ще ти го сменят.Гадно е само,че на боксера стартера е заврян в на мама си г.за.
    Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Точно същите мисли ми минаха и на мене през главата. Включително и за това къде точно е заврян стартера

Alfa 146 1.6 Boxer 8V 103 HP 1996

Comment

Здравейте,колеги.И аз имам същият проблем и искам да ви попитам гадно ли е свалянето (колата е 1.3 боксер) и заслужава ли си да се мъча сам или е по-добре да я закарам в някой сервиз ?
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 95'EX
        Alfa Romeo 156 1.8 TS 98'
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 04'

Comment

свалят се всмукателния колектор и после излиза безгрижно!малко кофти се развиват болтовете му,нужен ти е звездогаечен ключ 16(ако са ти отигиналните болтове) преди да започнеш със свалянето махни плюса от акумолатора! освежаването на стартера обикновено излиза около 90-130 лв. !

Comment

така е, не се сваля трудно. колектора може да не се вади целия, а само да се развие от към главите и да се измести настрани.
            точка

Comment

здравейте,и аз имам проблем със запалването.стартера върти но не пали,пали само със бутане,докато е топла пали без проблем...оставя ли я за пове4е от 2 4аса...не пали.моля ако някой може да ми помогне ще съм благодарен.

Comment

Първоначално публикувано от Scorpio77 Покажи съобщение
                здравейте,и аз имам проблем със запалването.стартера върти но не пали,пали само със бутане,докато е топла пали без проблем...оставя ли я за пове4е от 2 4аса...не пали.моля ако някой може да ми помогне ще съм благодарен.
                Колега,аз имам същият проблем с мойта Алфа(145 1.6 боксер)...пали на бутане,когато е студена и като загрее врътвам ключа и пали без проблем,после като истине пак на бутане....Моля ако си разбрал какъв е проблемът пиши...

Comment

Working...
                X